Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g639g384kcal9.6g83.1g0.6g5.8g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g252g265kcal30.2g7.3g11.8g1.3g
Lihaliemikuutio Maggi5g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1350g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä158g65kcal2.2g12.8g0.5g4.7g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g7.2g65kcal0g0g7.2g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr10g28kcal0.8g0.9g2.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4842g1638kcal86.4g208.8g47.2g24g
Valittu annoskoko2421g819kcal43.2g104.4g23.6g12g
Annoskoko puolitettuna1211g410kcal21.6g52.2g11.8g6g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397