Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g660g396kcal9.9g85.8g0.7g5.9g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g260g273kcal31.2g7.5g12.2g1.3g
Lihaliemikuutio Maggi5.1g14kcal0.5g0.4g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1394g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä163g67kcal2.3g13.2g0.5g4.9g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g7.4g67kcal0g0g7.4g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr10g29kcal0.8g1g2.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1692kcal89.4g215.8g49g24.6g
Valittu annoskoko2500g846kcal44.7g107.9g24.5g12.3g
Annoskoko puolitettuna1250g423kcal22.4g54g12.3g6.2g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397