Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g71g43kcal1.1g9.2g0.1g0.6g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g28g29kcal3.4g0.8g1.3g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.5kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä18g7.2kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.8g7.2kcal0g0g0.8g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.1g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana538g182kcal9.6g23g5.4g2.4g
Valittu annoskoko269g91kcal4.8g11.5g2.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna135g46kcal2.4g5.8g1.4g0.6g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397