Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g852g511kcal12.8g110.8g0.9g7.7g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g336g353kcal40.3g9.7g15.8g1.7g
Lihaliemikuutio Maggi6.6g19kcal0.6g0.5g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1800g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä210g86kcal2.9g17g0.6g6.3g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g10g86kcal0g0g9.6g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr13g37kcal1.1g1.3g3.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6456g2184kcal115.4g278.6g63.2g31.8g
Valittu annoskoko3228g1092kcal57.7g139.3g31.6g15.9g
Annoskoko puolitettuna1614g546kcal28.9g69.7g15.8g8g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397