Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g89g53kcal1.3g11.5g0.1g0.8g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g35g37kcal4.2g1g1.6g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä22g9kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1g9kcal0g0g1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana673g228kcal12g28.8g6.6g3.4g
Valittu annoskoko336g114kcal6g14.4g3.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna168g57kcal3g7.2g1.7g0.9g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397