Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g107g64kcal1.6g13.8g0.1g1g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g42g44kcal5g1.2g2g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä26g11kcal0.4g2.1g0.1g0.8g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.7g4.6kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana807g273kcal14.4g34.8g8g4g
Valittu annoskoko404g137kcal7.2g17.4g4g2g
Annoskoko puolitettuna202g68kcal3.6g8.7g2g1g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397