Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1320g792kcal19.8g171.6g1.3g11.9g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g521g547kcal62.5g15.1g24.5g2.6g
Lihaliemikuutio Maggi10g29kcal0.9g0.7g2.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2789g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä325g133kcal4.6g26.4g1g9.8g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g15g134kcal0g0g14.9g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr21g57kcal1.6g1.9g4.9g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3384kcal178.8g431.4g98g49.2g
Valittu annoskoko5000g1692kcal89.4g215.7g49g24.6g
Annoskoko puolitettuna2500g846kcal44.7g107.9g24.5g12.3g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397