Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1704g1023kcal25.6g221.6g1.7g15.3g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g672g706kcal80.7g19.5g31.6g3.4g
Lihaliemikuutio Maggi13g37kcal1.2g0.9g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 3601g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä420g172kcal5.9g34g1.3g12.6g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g19g173kcal0g0g19.2g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr26g74kcal2.1g2.5g6.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12912g4368kcal231g557g126.2g63.4g
Valittu annoskoko6456g2184kcal115.5g278.5g63.1g31.7g
Annoskoko puolitettuna3228g1092kcal57.8g139.3g31.6g15.9g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397