Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g178g107kcal2.7g23.1g0.2g1.6g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g70g74kcal8.4g2g3.3g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä44g18kcal0.6g3.5g0.1g1.3g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g2g18kcal0g0g2g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.8g7.7kcal0.2g0.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1345g455kcal24g58g13.2g6.6g
Valittu annoskoko673g228kcal12g29g6.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna336g114kcal6g14.5g3.3g1.7g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397