Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1988g1193kcal29.8g258.5g2g17.9g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g784g823kcal94.1g22.7g36.9g3.9g
Lihaliemikuutio Maggi15g43kcal1.4g1.1g3.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 4201g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä490g201kcal6.9g39.7g1.5g14.7g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g22g202kcal0g0g22.4g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr31g86kcal2.5g2.9g7.4g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15064g5097kcal269.4g649.8g147.4g74g
Valittu annoskoko7532g2548kcal134.7g324.9g73.7g37g
Annoskoko puolitettuna3766g1274kcal67.4g162.5g36.9g18.5g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397