Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2272g1364kcal34.1g295.4g2.3g20.5g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g896g941kcal107.5g26g42.1g4.5g
Lihaliemikuutio Maggi18g49kcal1.6g1.2g4g0g
Vesi, vesijohtovesi 4801g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä560g230kcal7.8g45.4g1.7g16.8g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g26g230kcal0g0g25.6g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr35g99kcal2.8g3.3g8.4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17216g5825kcal307.6g742.6g168.2g84.8g
Valittu annoskoko8608g2912kcal153.8g371.3g84.1g42.4g
Annoskoko puolitettuna4304g1456kcal76.9g185.7g42.1g21.2g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397