Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g249g149kcal3.7g32.3g0.2g2.2g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g98g103kcal11.8g2.8g4.6g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi1.9g5.4kcal0.2g0.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 525g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä61g25kcal0.9g5g0.2g1.8g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr3.9g11kcal0.3g0.4g0.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1883g637kcal33.8g81.2g18.2g9.2g
Valittu annoskoko942g319kcal16.9g40.6g9.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna471g159kcal8.5g20.3g4.6g2.3g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397