Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2557g1534kcal38.3g332.3g2.6g23g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g1008g1059kcal121g29.2g47.4g5g
Lihaliemikuutio Maggi20g56kcal1.8g1.4g4.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 5401g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä630g258kcal8.8g51g1.9g18.9g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g29g259kcal0g0g28.8g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr40g111kcal3.2g3.8g9.5g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19368g6553kcal346.2g835.4g189.6g95g
Valittu annoskoko9684g3276kcal173.1g417.7g94.8g47.5g
Annoskoko puolitettuna4842g1638kcal86.6g208.9g47.4g23.8g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397