Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g200g256kcal29.8g0g18g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g4g36kcal0g0g4g0g
Sipuli (kuorittu)85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Vehnäjauho, sunnuntai40g140kcal4.8g28.4g0.8g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g25g115kcal0.1g0.1g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2130g1201kcal73.6g66.8g76.6g5.2g
Valittu annoskoko1065g601kcal36.8g33.4g38.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna533g300kcal18.4g16.7g19.2g1.3g
Arvot/100g100g56kcal3.5g3.1g3.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113403