Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g267g341kcal39.7g0g24g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g5.3g48kcal0g0g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)113g31kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Vehnäjauho, sunnuntai53g187kcal6.4g37.9g1.1g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 933g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi15g41kcal1.3g1g3.4g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g33g153kcal0.2g0.2g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2840g1602kcal98.2g89g102g7g
Valittu annoskoko1420g801kcal49.1g44.5g51g3.5g
Annoskoko puolitettuna710g401kcal24.6g22.3g25.5g1.8g
Arvot/100g100g56kcal3.5g3.1g3.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113403