Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g333g427kcal49.7g0g30g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Sipuli (kuorittu)142g38kcal1.8g6.8g0.3g2.4g
Vehnäjauho, sunnuntai67g233kcal8g47.3g1.4g2g
Vesi, vesijohtovesi 1167g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi18g51kcal1.6g1.3g4.2g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g42g192kcal0.2g0.2g21.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3550g2002kcal122.6g111.2g127.8g8.8g
Valittu annoskoko1775g1001kcal61.3g55.6g63.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna888g501kcal30.7g27.8g32g2.2g
Arvot/100g100g56kcal3.5g3.1g3.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113403