Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g467g597kcal69.5g0g42g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g9g84kcal0g0g9.3g0g
Sipuli (kuorittu)198g54kcal2.6g9.5g0.4g3.4g
Vehnäjauho, sunnuntai93g327kcal11.2g66.3g2g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 1633g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi26g72kcal2.3g1.8g5.9g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g58g268kcal0.3g0.3g29.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4970g2803kcal171.8g155.8g178.8g12.4g
Valittu annoskoko2485g1402kcal85.9g77.9g89.4g6.2g
Annoskoko puolitettuna1243g701kcal43g39g44.7g3.1g
Arvot/100g100g56kcal3.5g3.1g3.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113403