Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g533g683kcal79.5g0g48g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g11g96kcal0g0g10.7g0g
Sipuli (kuorittu)227g61kcal2.9g10.9g0.5g3.9g
Vehnäjauho, sunnuntai107g373kcal12.8g75.7g2.2g3.2g
Vesi, vesijohtovesi 1867g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi29g82kcal2.6g2.1g6.7g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g67g307kcal0.3g0.3g34g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5680g3204kcal196.2g178g204.2g14.2g
Valittu annoskoko2840g1602kcal98.1g89g102.1g7.1g
Annoskoko puolitettuna1420g801kcal49.1g44.5g51.1g3.6g
Arvot/100g100g56kcal3.5g3.1g3.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113403