Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g600g768kcal89.4g0g54g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g12g108kcal0g0g12g0g
Sipuli (kuorittu)255g69kcal3.3g12.2g0.5g4.3g
Vehnäjauho, sunnuntai120g420kcal14.4g85.2g2.5g3.6g
Vesi, vesijohtovesi 2100g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi33g92kcal3g2.3g7.6g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g75g345kcal0.4g0.4g38.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6390g3604kcal221g200.2g229.8g15.8g
Valittu annoskoko3195g1802kcal110.5g100.1g114.9g7.9g
Annoskoko puolitettuna1598g901kcal55.3g50.1g57.5g4g
Arvot/100g100g56kcal3.5g3.1g3.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113403