Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g67g85kcal9.9g0g6g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Vehnäjauho, sunnuntai13g47kcal1.6g9.5g0.3g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 233g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.7g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g8.3g38kcal0g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana710g400kcal24.4g22.4g25.6g1.8g
Valittu annoskoko355g200kcal12.2g11.2g12.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna178g100kcal6.1g5.6g6.4g0.5g
Arvot/100g100g56kcal3.4g3.2g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113403