Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g667g853kcal99.3g0g60g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g13g120kcal0g0g13.3g0g
Sipuli (kuorittu)283g77kcal3.7g13.6g0.6g4.8g
Vehnäjauho, sunnuntai133g467kcal16g94.7g2.8g4g
Vesi, vesijohtovesi 2333g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi37g103kcal3.3g2.6g8.4g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g83g383kcal0.4g0.4g42.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7100g4005kcal245.4g222.6g255.2g17.6g
Valittu annoskoko3550g2003kcal122.7g111.3g127.6g8.8g
Annoskoko puolitettuna1775g1001kcal61.4g55.7g63.8g4.4g
Arvot/100g100g56kcal3.5g3.1g3.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113403