Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g800g1024kcal119.2g0g72g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g16g144kcal0g0g16g0g
Sipuli (kuorittu)340g92kcal4.4g16.3g0.7g5.8g
Vehnäjauho, sunnuntai160g560kcal19.2g113.6g3.4g4.8g
Vesi, vesijohtovesi 2800g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g100g460kcal0.5g0.5g51g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8520g4806kcal294.6g267g306.4g21.4g
Valittu annoskoko4260g2403kcal147.3g133.5g153.2g10.7g
Annoskoko puolitettuna2130g1202kcal73.7g66.8g76.6g5.4g
Arvot/100g100g56kcal3.5g3.1g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113403