Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g133g171kcal19.9g0g12g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Vehnäjauho, sunnuntai27g93kcal3.2g18.9g0.6g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 467g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi7.3g21kcal0.7g0.5g1.7g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g17g77kcal0.1g0.1g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1420g801kcal49.2g44.4g51.2g3.6g
Valittu annoskoko710g401kcal24.6g22.2g25.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna355g200kcal12.3g11.1g12.8g0.9g
Arvot/100g100g56kcal3.5g3.1g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113403