Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g1333g1707kcal198.7g0g120g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g27g240kcal0g0g26.7g0g
Sipuli (kuorittu)567g153kcal7.4g27.2g1.1g9.6g
Vehnäjauho, sunnuntai267g933kcal32g189.3g5.6g8g
Vesi, vesijohtovesi 4667g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi73g205kcal6.6g5.1g16.9g0.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g167g767kcal0.8g0.8g85g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14200g8010kcal491g444.8g510.6g35.6g
Valittu annoskoko7100g4005kcal245.5g222.4g255.3g17.8g
Annoskoko puolitettuna3550g2003kcal122.8g111.2g127.7g8.9g
Arvot/100g100g56kcal3.5g3.1g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113403