Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g167g213kcal24.8g0g15g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)71g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Vehnäjauho, sunnuntai33g117kcal4g23.7g0.7g1g
Vesi, vesijohtovesi 583g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi9g26kcal0.8g0.6g2.1g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g21g96kcal0.1g0.1g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1775g1001kcal61.2g55.6g63.6g4.4g
Valittu annoskoko887g501kcal30.6g27.8g31.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna444g250kcal15.3g13.9g15.9g1.1g
Arvot/100g100g56kcal3.4g3.1g3.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113403