Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g1126g1441kcal167.7g0g101.3g0g
Sipuli (kuorittu)887g239kcal11.5g42.6g1.8g15.1g
Lihaliemikuutio Maggi62g173kcal5.6g4.3g14.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 985g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen704g232kcal23.2g34.5g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)563g1238kcal73.7g2.8g104.7g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g1126g1565kcal213.9g0g78.8g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g45g405kcal0g0g45g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 4503g4778kcal179.7g872.7g40.1g78.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20145kcal1350.6g1913.8g771.8g187.2g
Valittu annoskoko10000g10073kcal675.3g956.9g385.9g93.6g
Annoskoko puolitettuna5000g5036kcal337.7g478.5g193g46.8g
Arvot/100g100g101kcal6.8g9.6g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408