Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g180g230kcal26.8g0g16.2g0g
Sipuli (kuorittu)142g38kcal1.8g6.8g0.3g2.4g
Lihaliemikuutio Maggi10g28kcal0.9g0.7g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 157g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen112g37kcal3.7g5.5g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)90g198kcal11.8g0.4g16.7g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g180g250kcal34.2g0g12.6g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g7.2g65kcal0g0g7.2g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 719g763kcal28.7g139.4g6.4g12.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3195g3218kcal215.8g305.6g123.4g29.8g
Valittu annoskoko1597g1609kcal107.9g152.8g61.7g14.9g
Annoskoko puolitettuna799g805kcal54g76.4g30.9g7.5g
Arvot/100g100g101kcal6.8g9.6g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408