Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g20g26kcal3g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen13g4.1kcal0.4g0.6g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)10g22kcal1.3g0g1.9g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g20g28kcal3.8g0g1.4g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.8g7.2kcal0g0g0.8g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 80g85kcal3.2g15.5g0.7g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana355g358kcal24g34g13.8g3.4g
Valittu annoskoko178g179kcal12g17g6.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna89g89kcal6g8.5g3.5g0.9g
Arvot/100g100g101kcal6.8g9.6g3.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408