Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g25g32kcal3.7g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen16g5.2kcal0.5g0.8g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)13g28kcal1.6g0.1g2.3g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g25g35kcal4.7g0g1.7g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1g9kcal0g0g1g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 100g106kcal4g19.4g0.9g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g447kcal29.8g42.6g16.8g4g
Valittu annoskoko222g224kcal14.9g21.3g8.4g2g
Annoskoko puolitettuna111g112kcal7.5g10.7g4.2g1g
Arvot/100g100g101kcal6.7g9.6g3.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408