Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g30g38kcal4.5g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.4kcal0.3g1.1g0g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi1.6g4.6kcal0.1g0.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen19g6.2kcal0.6g0.9g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)15g33kcal2g0.1g2.8g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g30g42kcal5.7g0g2.1g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 120g127kcal4.8g23.2g1.1g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana532g537kcal36g50.8g20.6g5g
Valittu annoskoko266g268kcal18g25.4g10.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna133g134kcal9g12.7g5.2g1.3g
Arvot/100g100g101kcal6.8g9.5g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408