Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g360g460kcal53.6g0g32.4g0g
Sipuli (kuorittu)283g77kcal3.7g13.6g0.6g4.8g
Lihaliemikuutio Maggi20g55kcal1.8g1.4g4.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 315g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen225g74kcal7.4g11g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)180g396kcal23.6g0.9g33.5g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g360g500kcal68.3g0g25.2g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g14g130kcal0g0g14.4g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 1439g1527kcal57.4g278.8g12.8g25g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6390g6437kcal431.6g611.4g247g59.6g
Valittu annoskoko3195g3218kcal215.8g305.7g123.5g29.8g
Annoskoko puolitettuna1598g1609kcal107.9g152.9g61.8g14.9g
Arvot/100g100g101kcal6.8g9.6g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408