Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g40g51kcal6g0g3.6g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi2.2g6.2kcal0.2g0.2g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen25g8.2kcal0.8g1.2g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)20g44kcal2.6g0.1g3.7g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g40g56kcal7.6g0g2.8g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 160g170kcal6.4g31g1.4g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana710g715kcal48g68g27.4g6.6g
Valittu annoskoko355g358kcal24g34g13.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna178g179kcal12g17g6.9g1.7g
Arvot/100g100g101kcal6.8g9.6g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408