Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g480g614kcal71.5g0g43.2g0g
Sipuli (kuorittu)378g102kcal4.9g18.1g0.8g6.4g
Lihaliemikuutio Maggi26g74kcal2.4g1.8g6.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 420g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen300g99kcal9.9g14.7g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)240g528kcal31.4g1.2g44.6g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g480g667kcal91.1g0g33.6g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g19g173kcal0g0g19.2g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 1918g2035kcal76.5g371.8g17.1g33.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8520g8582kcal575.4g815.2g329.2g79.6g
Valittu annoskoko4260g4291kcal287.7g407.6g164.6g39.8g
Annoskoko puolitettuna2130g2146kcal143.9g203.8g82.3g19.9g
Arvot/100g100g101kcal6.8g9.6g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408