Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g50g64kcal7.4g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio Maggi2.7g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen31g10kcal1g1.5g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)25g55kcal3.3g0.1g4.6g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g50g69kcal9.5g0g3.5g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g2g18kcal0g0g2g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 200g212kcal8g38.7g1.8g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana887g894kcal59.8g84.8g34.2g8.4g
Valittu annoskoko444g447kcal29.9g42.4g17.1g4.2g
Annoskoko puolitettuna222g224kcal15g21.2g8.6g2.1g
Arvot/100g100g101kcal6.7g9.6g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408