Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g560g716kcal83.4g0g50.4g0g
Sipuli (kuorittu)441g119kcal5.7g21.2g0.9g7.5g
Lihaliemikuutio Maggi31g86kcal2.8g2.2g7.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 490g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen350g115kcal11.5g17.1g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)280g616kcal36.6g1.4g52g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g560g778kcal106.3g0g39.2g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g22g201kcal0g0g22.4g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 2238g2375kcal89.3g433.7g19.9g38.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9940g10012kcal671.2g951.2g383.8g92.8g
Valittu annoskoko4970g5006kcal335.6g475.6g191.9g46.4g
Annoskoko puolitettuna2485g2503kcal167.8g237.8g96g23.2g
Arvot/100g100g101kcal6.8g9.6g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408