Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g563g721kcal83.9g0g50.7g0g
Sipuli (kuorittu)443g120kcal5.8g21.3g0.9g7.5g
Lihaliemikuutio Maggi31g87kcal2.8g2.2g7.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 493g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen352g116kcal11.6g17.2g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)282g619kcal36.9g1.4g52.4g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g563g782kcal107g0g39.4g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g23g203kcal0g0g22.5g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 2252g2389kcal89.8g436.4g20g39.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10072kcal675.6g957g386g93.4g
Valittu annoskoko5000g5036kcal337.8g478.5g193g46.7g
Annoskoko puolitettuna2500g2518kcal168.9g239.3g96.5g23.4g
Arvot/100g100g101kcal6.8g9.6g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408