Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g60g77kcal8.9g0g5.4g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi3.3g9kcal0.3g0.2g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen38g12kcal1.2g1.8g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)30g66kcal3.9g0.1g5.6g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g60g83kcal11.4g0g4.2g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g2.4g22kcal0g0g2.4g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 240g254kcal9.6g46.5g2.1g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1065g1072kcal71.8g101.8g41.2g10g
Valittu annoskoko533g536kcal35.9g50.9g20.6g5g
Annoskoko puolitettuna266g268kcal18g25.5g10.3g2.5g
Arvot/100g100g101kcal6.7g9.6g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408