Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g640g819kcal95.3g0g57.6g0g
Sipuli (kuorittu)504g136kcal6.5g24.2g1g8.6g
Lihaliemikuutio Maggi35g99kcal3.2g2.5g8.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 560g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen400g132kcal13.2g19.6g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)320g703kcal41.9g1.6g59.5g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g640g889kcal121.5g0g44.8g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g26g230kcal0g0g25.6g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 2558g2714kcal102.1g495.7g22.8g44.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11360g11442kcal767.4g1087.2g438.8g106.2g
Valittu annoskoko5680g5721kcal383.7g543.6g219.4g53.1g
Annoskoko puolitettuna2840g2861kcal191.9g271.8g109.7g26.6g
Arvot/100g100g101kcal6.8g9.6g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408