Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g719g921kcal107.2g0g64.7g0g
Sipuli (kuorittu)567g153kcal7.4g27.2g1.1g9.6g
Lihaliemikuutio Maggi40g111kcal3.6g2.8g9.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 630g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen450g148kcal14.8g22g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)360g791kcal47.1g1.8g66.9g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g719g1000kcal136.7g0g50.4g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g29g259kcal0g0g28.8g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 2878g3053kcal114.8g557.7g25.6g50.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12780g12873kcal863.2g1223g493.2g119.4g
Valittu annoskoko6390g6436kcal431.6g611.5g246.6g59.7g
Annoskoko puolitettuna3195g3218kcal215.8g305.8g123.3g29.9g
Arvot/100g100g101kcal6.8g9.6g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408