Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g799g1023kcal119.1g0g71.9g0g
Sipuli (kuorittu)630g170kcal8.2g30.2g1.3g10.7g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 699g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen500g165kcal16.5g24.5g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)400g879kcal52.4g2g74.3g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g799g1111kcal151.9g0g56g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g32g288kcal0g0g32g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 3197g3392kcal127.6g619.6g28.5g55.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14200g14303kcal959.4g1358.8g548.2g132.6g
Valittu annoskoko7100g7152kcal479.7g679.4g274.1g66.3g
Annoskoko puolitettuna3550g3576kcal239.9g339.7g137.1g33.2g
Arvot/100g100g101kcal6.8g9.6g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408