Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g90g115kcal13.4g0g8.1g0g
Sipuli (kuorittu)71g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Lihaliemikuutio Maggi4.9g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 79g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen56g19kcal1.9g2.8g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)45g99kcal5.9g0.2g8.4g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g90g125kcal17.1g0g6.3g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 360g382kcal14.4g69.7g3.2g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1597g1609kcal108g152.8g61.6g15g
Valittu annoskoko799g804kcal54g76.4g30.8g7.5g
Annoskoko puolitettuna399g402kcal27g38.2g15.4g3.8g
Arvot/100g100g101kcal6.8g9.6g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408