Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g10g13kcal1.5g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)7.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.5kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.7g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen6.2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)5g11kcal0.7g0g0.9g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g10g14kcal1.9g0g0.7g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 40g42kcal1.6g7.7g0.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g179kcal12g16.8g6.8g1.6g
Valittu annoskoko89g89kcal6g8.4g3.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna44g45kcal3g4.2g1.7g0.4g
Arvot/100g100g101kcal6.8g9.5g3.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408