Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g1119g1432kcal166.7g0g100.7g0g
Sipuli (kuorittu)881g238kcal11.5g42.3g1.8g15g
Lihaliemikuutio Maggi62g172kcal5.5g4.3g14.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 979g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen699g231kcal23.1g34.3g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)560g1231kcal73.3g2.8g104.1g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g1119g1556kcal212.6g0g78.3g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g45g403kcal0g0g44.8g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 4476g4749kcal178.6g867.5g39.8g77.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19880g20024kcal1342.6g1902.4g767.4g186g
Valittu annoskoko9940g10012kcal671.3g951.2g383.7g93g
Annoskoko puolitettuna4970g5006kcal335.7g475.6g191.9g46.5g
Arvot/100g100g101kcal6.8g9.6g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408