Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)1300g923kcal20.8g204.1g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Janssonfile (Abba), annos 100g200g280kcal20g28g9g0g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g660g363kcal20.5g42.2g13.2g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)5g36kcal0g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5030g4645kcal134.6g575g195.6g5.2g
Valittu annoskoko2515g2323kcal67.3g287.5g97.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna1258g1161kcal33.7g143.8g48.9g1.3g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411