Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g534g684kcal79.6g0g48.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g37g101kcal2.8g18.3g1.9g3.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 134g86kcal4.3g6.4g4.7g0g
Korppujauho 33g122kcal3.5g25g0.3g1.8g
Kananmuna kuorineen punnittu120g151kcal13.2g0.4g10.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g20g180kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2224g2684kcal208.6g106.6g171.8g13.2g
Valittu annoskoko1112g1342kcal104.3g53.3g85.9g6.6g
Annoskoko puolitettuna556g671kcal52.2g26.7g43g3.3g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113422