Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g668g854kcal99.5g0g60.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g47g126kcal3.5g22.9g2.3g4.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 167g107kcal5.3g8g5.8g0g
Korppujauho 42g153kcal4.4g31.2g0.4g2.2g
Kananmuna kuorineen punnittu150g189kcal16.5g0.5g13.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 209g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g25g225kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2780g3355kcal260.6g133.2g214.6g16.6g
Valittu annoskoko1390g1677kcal130.3g66.6g107.3g8.3g
Annoskoko puolitettuna695g839kcal65.2g33.3g53.7g4.2g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113422