Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g801g1025kcal119.3g0g72.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g56g151kcal4.2g27.5g2.8g5.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 200g129kcal6.4g9.7g7g0g
Korppujauho 50g183kcal5.3g37.5g0.5g2.7g
Kananmuna kuorineen punnittu180g227kcal19.8g0.5g16.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g30g270kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3336g4026kcal312.6g160g257.6g20g
Valittu annoskoko1668g2013kcal156.3g80g128.8g10g
Annoskoko puolitettuna834g1006kcal78.2g40g64.4g5g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113422