Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g935g1196kcal139.2g0g84.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g65g177kcal4.9g32.1g3.3g6.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 234g150kcal7.5g11.3g8.2g0g
Korppujauho 58g214kcal6.1g43.7g0.6g3.1g
Kananmuna kuorineen punnittu210g265kcal23.1g0.6g18.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 292g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g35g315kcal0g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3892g4697kcal364.6g186.6g300.6g23.2g
Valittu annoskoko1946g2348kcal182.3g93.3g150.3g11.6g
Annoskoko puolitettuna973g1174kcal91.2g46.7g75.2g5.8g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113422