Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g1068g1367kcal159.1g0g96.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g75g202kcal5.6g36.6g3.7g7.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 267g171kcal8.5g12.9g9.3g0g
Korppujauho 67g244kcal7g50g0.7g3.5g
Kananmuna kuorineen punnittu240g303kcal26.4g0.7g21.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 334g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g40g360kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4448g5367kcal416.6g213.2g343.4g26.6g
Valittu annoskoko2224g2684kcal208.3g106.6g171.7g13.3g
Annoskoko puolitettuna1112g1342kcal104.2g53.3g85.9g6.7g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113422