Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g1201g1538kcal179g0g108.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g84g227kcal6.3g41.2g4.2g8.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 300g193kcal9.6g14.5g10.5g0g
Korppujauho 75g275kcal7.9g56.2g0.8g4g
Kananmuna kuorineen punnittu270g341kcal29.7g0.8g24.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 376g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g45g406kcal0g0g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5004g6038kcal469g239.8g386.6g30g
Valittu annoskoko2502g3019kcal234.5g119.9g193.3g15g
Annoskoko puolitettuna1251g1510kcal117.3g60g96.7g7.5g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113422